کارشناس رسانه و فضاي مجازي در چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه نظارت والدين در فضاي مجازي از جنس همراهي است، گفت: سواد رسانهاي مجازي در جامعه افزايش يابد.
به گزارش
خبرنگار سلام لردگان، به نقل از
خبرگزاري فارس از شهرکرد، مهدي حقوردي امروز در گردهمايي آموزشي فضاي مجازي، آسيبها و فرصتها که با حضور 130 نفر از مربيان و کارکنان کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان استان برگزار شد، اظهار کرد: نظارت والدين بر آموزشها و بازيهاي کودکان و نوجوانان در فضاي مجازي از جنس همراهي بوده که اين امر افزايش سواد رسانهاي در جامعه به ويژه در بحث نظارت والدين را به يکي از ضروريات تبديل کرده است.
کارشناس رسانه و فضاي مجازي در چهارمحال و بختياري با بيان اينکه بازيهاي رايانهاي در اتاق خصوصي کودکان صورت ميگيرد و والدين نيز نظارتي بر آن ندارند، بيان کرد: اين بازيها بايد با همراهي و نظارت والدين و در بخش عمومي منازل انجام شود.
تصريح کرد: بازيهاي رايانهاي در حال حاضر به سوي بازيهاي بسيار اکشن و با گرافيک بسيار بالا پيش ميرود که لازم است اين بازيها به سمت بازيهاي راهبردي و آموزشي هدايت شود.
حقوردي افزود: آموزش موارد مختلف مانند مباني اعتقادي و ارزشي از جمله حجاب، احکام، فرهنگ عمومي جامعه و... را ميتوان از طريق بازيهاي رايانهاي به کودکان و نوجوانان آموزش داد.
وي با اشاره به اعتياد سايبري خاطرنشان کرد: يکي از مشکلات عمده در زمينه فضاي مجازي اعتياد به فضاي مجازي است که بايد با ايجاد جايگزينها اين اعتياد را کاهش دهيم.
اين مسؤول با بيان اينکه نميتوان بازي را حذف کرد، افزود: نبايد در بسته رايانهاي فرزندان بازي، تنها سرگرمي آنها قرار گيرد و از موارد آموزشي نيز بايد بيش از پيش استفاده شود.
وي با تاکيد بر وجود بازيهاي مختلف تشريح کرد: رواج بازيهاي حرکتي، ورزش و سرگرميهاي پر تحرک در بين خانوادهها ضروري است و اگر خانوادهها در ارتباط بيشتري با فرزندان خود قرار گيرند از تاثيرات سوء فضاي مجازي بيشتر در امن خواهند بود.
انتهاي پيام